Registrer stats

fredag 7. november 2014

Paprika- og rødløksdipp

Chipsen eg inntar lørdagskvelden smakar ofte ekstra godt med dipp til, men posane med dipp frå butikken er unødig mykje sukker og andre greier i. Så kvifor ikkje lage dippen sjølv?

Ingredienser:
  • Crème frâishe
  • Spisspaprika
  • Rødløk
  • Kvitløk
  • Salt og pepper

Framgangsmåte:

Eg brukar quick chefen til Tupperware når eg lager dippen.  Hell begeret med Crème frâishe i bollen. Ha oppi ein-to spisspaprika (avhengig av størrelse), ein halv rødløk og eit kvitløksfedd.


Bland alt saman. Smak på dippen  undervegs for å finne ut kor mykje paprika og rødløk du ønsker, og smak til slutt til med salt og pepper.


Tips: Dippen har godt av å stå nokre timar i kjøleskapet før servering, då den er litt rennande når den er nylaga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar